"Левски" преследва гигант от Беларус

Белаид

"Левски" преследва гигант от Беларус | StandartNews.com

Холандци искат 300 000 евро от "сините" за халф

Здравеняк от Беларус може да замени Аймен Белаид на "Герена". Според "Спортал" "сините" са отправили оферта към Сергей Политиевич. Високият 190 см футболист ще стане свободен агент от Нова година. Преди това той бе един от екзекуторите на "Черно море" Лига Европа. Именно той вкара изравнителното попадение за "Динамо" (Минск) на "Лудогорец Арена", което предреши битката между носителите на купата на България и беларусите в Лига Европа. Столичани обаче ще имат сериозна конкуренция за подписа на Политиевич. Интерес към него проявяват и руски клубове.

В същото време пък в Холандия пишат, че "Левски" е готов да брои поне 300 000 евро за халф. Това е Томас Брунс от "Хераклес". Той е бил препоръчан на "сините" заради добрите си изяви в местното първенство. Брунс има 17 мача за тима от Алмело и 3 гола.

"Водим преговори с играчи за 3 поста", обяви Георги Иванов. Той разкри също, че все още няма сделка с "Родъръм" за Аймен Белаид. "Засега няма конкретни оферти към наши играчи. Има интерес към Краев. Трудно ще задържим Живко Миланов. Искаме и Влади Гаджев да остане, но има предварителен договор с "Кубан", каза още Гонзо.

Нападателят Лионел Китанбала се превърна в сензация във Франция. Лионел уговаря раздялата си с "Левски". В интервю в родината си той направи доста лоша реклама на родното първенство. Китанбала призова сънародниците си да не се лъжат за оферти от България. "Шокираха ме маймунските звуци от трибуните. Освен това напрежението е много голямо. Такова няма и в "Марсилия". Критикуваха ни след всеки мач", заяви нападателят. Освен това обяви, че е снимал стадиона в "Монтана" за жена си, защото по-страшно нещо не е виждал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай