"Левски" получи рамо за "Лаута"

"Левски" получи рамо за "Лаута" | StandartNews.com

"Сините" приключват селекцията до дни

Сагата около Умар Диаби приключи, а на "Герена" си отдъхнаха. "Левски" ще има нападател в неделя за гостуването на "Локо" (Пд). ФИФА уреди Диаби със служебна картотека. Така той ще може да замени Атанас Курдов. Последният се контузи вчера по време на тренировката и я напусна преждевременно. "Дано не е сериозно", пожелаха си веднага Стойчо Стоев и компания, които отново бяха заплашени да правят схема без изявен таран. Този проблем обаче отпадна, след като дойдоха документите на Диаби. Бившият футболист на "Кошице" ще води атаката, ако Курдов не се възстанови.

Иначе на "Герена" се стягат да сложат край на селекцията си поне до зимата. В близките дни от "Герена" ще затворят преговорите с нов чужденец. Той ще се изявява по едно от двете крила. От "Левски" обаче не бързат да се хвалят, докато не видят подписа му под договор с клуба.

Не е изключено на "Георги Аспарухов" да остане и Кадър Амини, който вчера направи първа пълноценна тренировка с отбора. Зимбабвиецът е показал добри показатели по време на тестовете, които му бяха направени в понеделник вечерта. Освен това се очаква той да излезе почти без пари на клуба. Зимбабвиецът привлече вниманието на феновете с вида си. Той се появява на заниманията с бял клин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай