"Левски" иска бивш "армеец"

"Левски" иска бивш "армеец" | StandartNews.com

"Левски" преговаря с халфа Марсиньо, изкарал два сезона в ЦСКА, научи "Стандарт". Техничарят отказа да поднови контракта си с "червените" и цяла пролет тренираше за здраве. Сега левичарят е свободен агент.

Преди време се заговори, че интерес към Марсиньо има и от "Литекс".

Желанието на самия футболист е да остане в България, тъй като семейството вече е свикнало със страната ни. В София се роди дъщеричката на бразилеца. В същото време стана ясно, че връщането на Лъчо Балтанов в "Левски" вече е факт.

Владо Гаджев тръгва на запад

Владо Гаджев няма да смени "синята" идея с "Лудогорец", съобщи пред "Стандарт" достоверен източник. Халфът не подписа нов договор с "Левски" и обяви преди Георги Иванов - Гонзо решението да напусне. Новият клуб на национала не е нито "Бурса", нито друг от комшииските тимове. Владо и семейството му са твърдо решени да се преместят в Западна Европа. Преди време халфът имаше оферти от Белгия и от Холандия. Нищо чудно сега да приеме една от тях. Гаджев преговаряше и с италианския "Киево". През зимата пък отряза китайци въпреки солидната заплата.
Иначе шампионите от Разград предлагат на разиграващия халф отлични условия, но Владо не иска да чуе за друг български отбор.

Божинов рита в розово

Валери Божинов получи чисто нови футболни обувки за юбилейния мач на "Левски". Моделът е с дясна розова, а лява в светлосиньо. Нападателят имаше преди тренировката продължителна среща с новия спортен директор на "Левски" Георги Иванов. Валери е дал съгласието да остане на "Герена", ако не се получат офертите от "Парма" и от "Бурса". И двата отбора проявиха интерес към голаджията, който върна формата си при "сините".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай