Край. Салпаров и Йосифов напуснаха националния отбор

Двамата ветерани прекратиха кариерата си в държавния тим

Край. Салпаров и Йосифов напуснаха националния отбор | StandartNews.com

Двама от най-опитните и основни играчи сложиха официално край на своята кариера в националния отбор по волейбол. Загубата от Германия с 1:3 бе последен мач за капитана Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров.

Последният се сбогува с националния отбор по волейбол с емоционално обръщение.

"Не ми е лесно да опиша всички години и емоции, които са събрани в душата ми и да ви ги предам в няколко изречения, но ще опитам", започва Салпаров обръщението си във Facebook.

"Влязох в отбора, когато бях едва на 17! Сега съм на 37! По-голямата част от живота ми до момента е преминала там! С момчетата често сме прекарвали повече време заедно, отколкото с близките си! Докато играем за флага през тези години, ние израствахме, родиха се децата ни, едни идваха - други си отиваха, но едно не се промени - желанието ни да прославяме България с успехи", казва либерото.

"Този турнир показва прогрес и трябва да бъде една начална точка за отбора, за тези млади момчета, които от тук нататък продължават и ще бъдат основата на националния тим. Трябва да сме горди от това, което показахме всички заедно на този турнир. Подкрепяйте ни, защото това е бъдещето", заяви Виктор Йосифов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай