Кои са най-продаваните дамски спортни стоки

Водещ немски бранд предпочитан от дамите

Кои са най-продаваните дамски спортни стоки | StandartNews.com
  • Спортните дрехи и обувки са се превърнали в неразделна част от гардероба на съвременната жена. Дали за спорт или за ежедневието, те осигуряват комфорт и практичност.

Puma е марката, която адаптира своите колекции спрямо последните модни тенденции, без да спестява от комфорта. Тя създава първокачествени спортни обувки и дрехи, снабдени с редица технологии, които да подобряват тяхната ефективност.

По-долу ще ви представим най-продаваните спортни стоки на немския бранд, които не излизат от мода за поредна година.
 

Кроп топове

Кроп топовете са предпочитани сред дамите, тъй като дизайнът им може лесно да се съчетае с различни видове облекло. Те са комфортни и дават свобода на движението. Можете да се движите свободно, за разлика от моментите, в които носите широки тениски, които само се пречкат, докато тренирате.

Моделите, произведени от Puma, са от дишащи материи, които отвеждат излишната влага и регулират телесната температура. Повечето от кроп топовете на марката са безшевни, за да осигурят допълнителен комфорт.

Разбира се, удобството им ги е превърнало и в част от ежедневното облекло.

Анцузи с широки крачоли

Сигурно сте забелязали, че модата от 60-те и 70-те години се е върнала в последните 2-3 години. Тази тенденция не е подминала и анцузите Puma. Брандът предлага модели, които са широки в долната си част.

Те са перфектни както за ежедневните разходки, така и за спокойните и уютни дни у дома. Не са препоръчителни за фитнес, тъй като има реален риск крачолът да се закачи в някой от уредите. Можете да съчетаете панталоните с маратонки Puma, за да завършите визията си.

Спортни бюстиета тип потник

Бюстиетата са нужни, за да помогнат за добрата поддръжка по време на спорт. В последните години обаче на мода са не късите, а дългите бюстиета тип потник. Техните презрамки са по-дебели и допринасят за по-голямата подкрепа. Освен това са по-стилни и осигуряват пълна свобода на движението.

Puma не създава само красиви, но и функционални модели спортни бюстиета, които са от дишащи материи и не позволяват на потта да се задържи. Това подпомага за абсолютния комфорт при тренировка.

Бюстиетата тип потник могат да се съчетават не само с дрехи за спорт, но и с ежедневни, каквито са дънките и панталоните.

Свежи цветове

За поредна година са актуални съчетанията от няколко свежи цвята в спортните дрехи.. Puma са се погрижили да създадат множество модели спортни панталони, тениски и суичъри, както и маратонки.

При някои от моделите спортно облекло Puma шарките в дизайна са така позиционирани, че да подчертават извивките на тялото и да създадат хармоничен дамски силует.

Спортни обувки

Ето, че стигнахме и до спортните обувки Puma, които винаги са се отличавали с актуалните си дизайни. Както и останалите продукти на марката, обувките са подходящи за залата и ежедневието. Различните модели отговарят на нуждите на различните видове спорт, давайки максимална стабилност и омекотяване.

Маратонките са оборудвани с технологии, осигуряващи добра вентилация и незадържане на влага. Така се предотвратява развитието на бактерии. Обувките са създадени така, че да осигуряват комфорт не само при разходки, но и при интензивен спорт.

Относно най-продаваните дизайни, по-футуристичните и грубите модели са най-търсени сред дамите. Сред предпочитаните цветове са жълто, зелено, синьо и черно.

Източник на изображението: pexels.com

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай