Кобрата: Ще тренирам идиотски за Кличко

Кобрата: Ще тренирам идиотски за Кличко | StandartNews.com

София. „Ще тренирам идиотски до мача и ще дам най-доброто от себе си". Това обеща боксовата звезда Кубрат Пулев (Кобрата)  във връзка с предстоящия му мач срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко.

Миналата седмица Международната боксова федерация (IBF) реши, че Кличко трябва да срещне Кобрата при следващата защита на титлата си.

Пред бТВ Пулев подчерта, че е бил на трибуните на последния мач на Владимир Кличко. "Съперникът му никой не го беше чувал и дори случайно стигна до мач с Кличко. На световния шампион противникът беше абсолютно посредствен боксьор. Такъв беше и Ивица Перкович, с когото се бих наскоро. Ако последният съперник на Кличко се бие срещу моя последен противник, не е ясно кой ще победи", коментира Кобрата.

Кобрата бе категоричен, че за момента няма насрочена дата за дългоочакваната среща. „Мисля, че до края на годината трябва да се осъществи мачът. Аз не изпитвам страх от мач с Кличко. Страхът се преодолява още в детските години в бокса и след това с опита. Няма страх. Изпитвам желание за изява, за победа. Кличко има доста силни страни и затова е 10 години на върха, но има и слабости. Всички ги знаят, аз често съм ги оценявал. Той е побеждаван неведнъж и мисля, че сега ще му бъде поредният. Освен това той никога не е давал реванш на съперниците си. Това не е поведение на световен шампион", призна Пулев.

"Нормално е Кличко да бяга. Аз съм Кубрат Пулев и той знае какво представлявам като боксьор. Ние в България имаме силна школа. Мисля, че има какво да му покажа", закани се Кобрата.

Пулев потвърди, че ще носи българското знаме на мача и ще го развява гордо, защото го "прави от сърце".

"Има зложелатели, които ще се радват, ако загубя. На другите искам да кажа да вярват в мен и в самите тях", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай