Клоп втрещи феновете. Къде са му очилата?

Германецът изненада феновете на Ливърпул

Клоп втрещи феновете. Къде са му очилата? | StandartNews.com

Ливърпул от няколко дни е на австрийска земя за летния си лагер в Алпите, а запалянковците на "червените" продължават да се питат къде са очилата на Юрген Клоп.

На снимките от първото занимание германецът беше без традиционния си аксесоар и мнозина го приеха като случайност. Други обаче се задълбочиха и тръгнаха по следите на мистерията. 

Едната версия е, че е претърпял операция на очите и вече няма нужда от тях. А никой не го помни без очила вече повече от две десетилетия. Другата е, че е преминал на контактни лещи.

От луксозната оптика Specsavers, която по принцип се грижи за "вторите очи" на Клоп, и явно разчита много на рекламата, която прави треньорът, коментираха в Twitter под снимката на Юрген: "Нещо ти липсва...", а коментарът бе придружен от емотикон на очила.

Мърсисайдци започват новия сезон на 14 август с мач срещу спечелилия промоция от Чемпиъншип Норич.

Освен играта на "червените" ще следим и нещо друго - ще станем ли свидетели на първия официален мач на Клоп в кариерата му на треньор, в който води отбора си без очила.

При нас ще е от чисто любопитство, но от Specsavers със сигурност се притесняват да не загубят един от основните си модели, пише webcafe.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай