Клоп припомни кошмар на Манчестър Юнайтед. Реакцията

Какво каза мениджърът на Ливърпул преди дербито в неделя

Клоп припомни кошмар на Манчестър Юнайтед. Реакцията | StandartNews.com

Победата на Ливърпул над Манчестър Юнайтед със 7:0 в дербито миналата година е резултат, който се получава веднъж в живота, а в неделя ще има "специален" мач, заяви мениджърът на "червените" Юрген Клоп.

Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг полетя високо през миналия сезон след спечелването на Купата на лигата, което сложи край на шестгодишен трофей без трофей, но записа най-тежката си загуба срещу Ливърпул за 92 години.

"Знаехме, че 7:0 е изродски резултат, който се случва един път в живота. И ако това помага на някой в следващия мач, това е на тима, който е загубил, а не на този, който е спечелил", каза още германският треньор на пресконференцията си.

"Ние играем футболен мач срещу исторически съперник у дома. Искам да видя специален мач от моя отбор", добави той.

Ливърпул е лидер във Висшата лига, а Юнайтед е на шесто място в класирането - на 10 точки от върха. Тимът от Манчестър има само една победа в последните си пет мача във всички турнири.

Клоп смята, че Манчестър Юнайтед е по-добър отбор, когато е опрян до стената. "Не обичам много всички тези приказки. Колкото повече говорят лоши неща за тях, толкова те се представят по-добре. Така е било винаги", сигурен е мениджърът.

"Искам да се уверя от нашата гледна точка, че ще бъдем 100% фокусирани върху правилните неща, но ние сме човешки същества", добави той.

Германският треньор смята, че ротацията в отбора му е важна предвид предстоящия четвъртфинал за Купата на лигата срещу Уест Хям в сряда и с домакинството на Арсенал следващия уикенд, пише БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай