„Кемпински Хотел Гранд Арена" Банско с две международни награди

„Кемпински Хотел Гранд Арена" Банско с две международни награди | StandartNews.com

„Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" за поредна година бе отличен за „Водещ спа хотел на България" (Bulgaria's Leading Spa Resort) на 22-те Световни туристически награди. Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията и бе отворено както за професионалисти от сферата на туризма, така и за крайните потребители.

Хотелът е вече осемкратен носител на престижната награда, добавяйки я към нарастващия си списък от международни отличия. Първата си награда печели през 2005, а след това последователно през 2007, 2008 и 2009, както и през последните три години.
Само преди два дни, спа центърът на хотела пък бе признат за „Най-добър спа център на хотел в България" ("Bulgaria's Best Hotel Spa") от първите Световни спа награди. В онлайн гласуването на страницата на наградите се включиха експерти от световната спа индустрия, спа любители и пазарни лидери от цял свят. Гала церемонията се проведе на 14 септември в InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, Виетнам. Изпълнителният директор на Световните спа награди, Джина Рейнолдс каза: „Поздравления на всички победители в тази прекрасна вечер! Всеки един от вас истински заслужава гласуваното ви признание. След такова тържествено откриване, Световните спа награди ще се завърнат и догодина, още по-грандиозни от всякога."

Многократно награждаваният Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага един от най-големите и добре оборудвани спа центрове в региона. Kempinski The Spa е известен със своите модерни съоръжения, автентични тайландски и сезонни масажи. Философията му е вдъхновена от смяната на сезоните в Европа. С обща площ от 1,200 кв.м., центърът разполага с 12 стаи за процедури, един вътрешен и два външни басейна, вътрешно и външно джакузи, два вида парна баня – Хамам и Арома, два вида сауна- Финландска и Био сауна, ексклузивната за България Алфа Сфера, иновативната технология за енергийни изследвания – Asyra, обновен фитнес център, открит тенис корт и здравословен Витамин бар.

„За нас е изключителна гордост да получим две престижни награди в един месец. Те отразяват непрекъснатия ни стремеж да предоставяме изключително обслужване, което надминава очакванията на нашите международни гости. Тези постижения допълнително засвидетелстват, че нашата дестинация освен първокласни условия за ски през зимата, предлага и прекрасни условия за спа почивки през цялата година.", коментира генералният мениджър на хотела Карстен Зойберт.
„Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" отново е номиниран и в категорията „Най-добър ски хотел на България" от Световните ски награди 2015. Гласуването е отворено до 25 септември 2015 и всички желаещи да подкрепят хотела могат да дадат своя глас на следния линк: http://worldskiawards.com/award/bulgaria-best-ski-hotel/2015

Световните туристически награди, които тази година празнуват своята 22-ра годишнина, са създадени за признание на заслугите и постиженията във всички сектори на туризма и са известни по цял свят като марка за изключително качество. Те са най-престижната ежегодна класация в областта на туризма и успешно организират и Световните спа, ски и голф награди.
Световните спа награди е нова програма, която се провежда за първи път тази година има за цел да повиши стандартите в бързо развиващата се световна спа индустрия чрез награждаване на организациите, които са лидери в своята област. Нейната мисия е да служи като критерии за отлични постижения и да насърчава развитието на нова ера в спа туризма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай