Категорична победа за футболния отбор на Росатом

Категорична победа за футболния отбор на Росатом | StandartNews.com

Варна. Четвъртият ден на третите Световни работнически игри донесе нови поводи за радост на отбора на АТОМ-СПОРТ.

Отборът по футбол на руския енергиен гигант Росатом записа категорична победа над колегите си от Кипър. АТОМ-СПОРТ се наложи с 4-1над отбора на Пасек.

Добро представяне на АТОМ-СПОРТ и в надпреварата по стрийтбол

Две срещи по стрийтбол изиграха представителите на руската корпорация Росатом в четвъртия ден на третите световни работнически игри във Варна.

Първата среща протовопостави отборите на АТОМ-СПОРТ и CWICE. Китайците успяха да се наложат с 8-4 над колегите си от Русия.

Във втория мач тима на АТОМ-СПОРТ успя да стигне до победата. Успехът бе регистриран срещу български отбор. Руснаците победиха представителите на Идеал Стандарт Видима с 14-3.

Тимът на АТОМ-СПОРТ-1 със златни медали в надпреварата по дартс

Мъжкият тим на АТОМ-СПОРТ-1 извоюва първо място в отборната надпревара по дартс на Световните игри във Варна.

В индивидуалната дисциплина предствителките на Росатом отново окупираха челните позиции. Ирина Зайцева зае второто място и се окичи със сребърното отличие, съотборничката й Галина Козлова завоюва бронз.

„Царицата на спортовете" донесе нови 2 медала за Росатом

Отботът на АТОМ-СПОРТ отново грабна призово място в лекоатлетическа дисциплина по време на Световните работнически игри във Варна.

В щафетното бягане при мъжете 4х100 м представителите на руската корпорация спечелиха бронзов медал.

Бронзово отличие за АТОМ-СПОРТ донесе и Юрий Корносов на 200 м.

Достойно представяне на отборите на АТОМ-СПОРТ в дисциплината плажен волейбол

Отборът на АТОМ-СПОРТ-1 се наложи с 2-0 гейма в първия си мач по плажен волейбол. Упехът бе постигнат срещу представителите на Енергоатом-2 от Украйна.

Във вторият двубой руснаците се изправиха срещу колегите си от FSGT-2 от Франция. Петлите успяха да се наложат с 2-1 гейма над отбора на Росатом.

В същата надпревара тимът на АТОМ-СПОРТ-2 отстъпи срещу TEAM BRAZIL с 0-2 гейма.

16 златни медала за Росатом в последни ден на надпреварата по плуване

Надпреварата по плуване на Световните работнически игри във Варна завърши, но именно тя донесе най- много медали на състезателите на АТОМ-СПОРТ.

При най- младите /20-24г/ Павел Квасков завоюва злато на 100м бруст и сребро на 400м свободен стил. Даша Шмакова стана шампионка на 400м свободен стил и 200м бътерфлай. Кристина Тихонович грабна титла на 100м гръб.

Във възрастовата група 25- 29 г. Михаил Соколов започна руската серия със злато на 50м бътерфлай и 50м свободен стил. Светлана Пенинг спечели бронз на 200м свободен стил. Това я мотивира да грабне златото в дисциплините 50м бътерфлай и 50м свободен стил. Екатерина Уименова се поздрави с първото място на 100м бруст, а Сергей Кутц е световен шампион в напреварата 50м свободен стил.

Павел Бурутин /30-34 г/ спечели 2 златни медала в дисциплините 50м свободен стил и 100м бруст.

Ирина Платникова /35-39г./ извоюва победа на 50м бътерфлай. Тя добави и титла и на 50м свободен стил. В същата възрастова група Владислав Админов е първенец на 100м гръб.

Титлата на 100м бруст спечели Олег Рачманов /40-44г./.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай