Камата посрещна Левандовски в Маями /Фото/

Стоичков връчи на Педри фланелката с №8 на Барса

Камата посрещна Левандовски в Маями /Фото/ | StandartNews.com

Христо Стоичков посрещна Роберт Левандовски в Барселона. Полякът финализира трансфера си от Байерн късно снощи и се присъедини към предсезонното турне на каталунците в Маями, където двамата се видяха. 

Камата коментира разгромното 6:0 срещу местния Интер за телевизия TUDN и не пропусна да поздрави новото попълнение. Самият Левандовски взе участие в загрявката, но изгледа двубоя от скамейката.

"Добре дошъл в нашия клуб, Роберт! Пожелавам ти от цялата си душа да вкараш много голове и да спечелиш много трофеи с отбора на сърцето ми", написа Камата под снимка с Левандовски в социалните мрежи.

След двубоя с Интер (Маями) пък Стоичков връчи фланелката с неговия №8 на талантливия халф Педри. 19-годишният полузащитник даде кратко интервю пред TUDN - телевизия, за която работи носителят на "Златната топка". Двамата се прегърнаха и позираха за снимка, която бе публикувана в социалните мрежи на клуба.

“Една “осмица”, която е фантастична”, заяви Стоичков, докато предаваше фланелката с номер 8 на испанския национал. “Истината е, че летвата е доста висока. Играчи като него и Андрес Иниеста са я носили и в нея има много качество, което се надявам да покажа”, бяха думите на Педри, предава БНР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай