Неделя,

Какво се случва с Шумахер? Жената му живее като затворник

От: стандарт -
5089
Какво се случва с Шумахер? Жената му живее като затворник
A
A
A

10 години след като от най-добрите пилоти във Формула 1 в историята Михаел Шумахер получи тежки наранявания в ски курорт във френските Алпи, съпругата му Корина доброволно е станала отшелник. 54-годишният Михаел с жена си живеят в семеен дом в швейцарския град Уфлен-ле-Шато, близо до Женевското езеро, често посещавани от 26-годишната дъщеря Джина-Мария и 24-годишния им син Мик.

Основателят и бивш собственик на отбора на „Джордан“ Еди Джордан заяви, че през всичките тези години съпругата на Шумахер е живяла изключително уединена. Когато Джордан искал да гостува на седемкратния световен шампион, Корина отказала.

 Това е кошмар. Мина почти десетилетие, но Корина живее като затворник, не може да отиде на обяд, парти или друго събитие, защото всеки би искал да говори с нея за Майкъл, а тя няма сили за това, каза Джордан.

Твърди се, че Шумахер наричал жена си "ангел-хранител".

В документален филм за живота му, излъчен миналата година, тя разказва: Майкъл е тук. Различно е, но е тук и мисля, че това ни дава сила. Живеем заедно вкъщи. Правим терапия и всичко възможно Майкъл да се почувства по-добре. Продължаваме да живеем живота си.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още по темата