Иванишевич: Джокович не е злодей

Никой не беше задължен да идва на партито в Белград, обяви треньорът на Ноле

Иванишевич: Джокович не е злодей | StandartNews.com

Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич го защити след огромното количество критики за провеждането на Adra Tour в последните седмици. Специалистът обяви, че не разбира защо изведнъж Ноле се е превърнал в злодей номер 1.

"Да, мога да приема, че не трябваше да организираме това парти, но всеки е отговорен за себе си. Никой не е принуждавал никого да идва в този клуб, нито го е принуждавал да танцува или да си сваля тениската”, заяви Иванишевич, цитиран от Dsport.bg.

"Как може някой да каже, че заразата е тръгнала от там? Марко Паники - фитнес треньорът на Новак, не беше на купона. Бях с него в Белград всеки ден в продължение на две седмици и той даде положителен тест, докато аз два пъти бях отрицателен. Може ли някой да обясни това? Или фактът, че Милян Аманович - физиотерапевтът на Новак, лекуваше лакътя на Димитров в Задар, но и неговият тест беше отрицателен", добави Иванишевич.

"Това е само мое мнение, но честно казано бих искал да го сменят. От момента, в който стана президент, каквото и да направи, нищо не работи. Всеки го напада за щяло и нещяло, а в същото време той се опитва да направи така, че всички да се чувстват добре", заключи Иванишевич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай