Италианците: Септември ще бъде март

Домакините канят за подкрепа деца, бременни и пенсионери

Италианците: Септември ще бъде март | StandartNews.com

Палермо. Чезаре Прандели и компания се надяват септември да стане март. Причината - всички в италианския национален отбор признаха, че винаги играят слабо по това време на годината.

"Миналата година направихме равен с България, а много спокойно можехме да загубим. Не ни върви през септември. Играчите ни тогава не са в оптимална форма, тъй като са изминали само по 2-3 кръга от първенствата", призна селекционерът Чезаре Прандели. Емануеле Джакерини също се присъедини към мнението на треньора си.

"Трябваше да играем с България и Чехия през март. Сега не се чувстваме перфектно, но това не означава, че сме развяли бялото знаме", добави Джакерини. Резервата Лоренцо Инсинье също призна, че ще е трудно "скуадрата" да спечели мача.

"Изгледахме много записи от мачове на България. Познавам Божинов, Михайлов, Тонев, Попов. Научих и другите. Предстои ни тежък мач", сподели Инсинье. Нападателят Алберто Джилардиньо пък обяви, че е сигурен в успеха. "Бием България, Чехия и отиваме на световно. Ако играя, ще вкарам", обеща Джилардиньо.

Домакинът на мача днес "Палермо" пък обяви, че днес ще бъдат пуснат цели 20 каси за билети. Както е известно, те са между 10 и 50 евро за различните сектори. С по 5 евро пък са намаленията за деца под 16 г., бременни майки и възрастни над 60 г. Хората в инвалидни колички пък ще влизат безплатно. От "Палермо" обявиха, че и феновете на клуба, които имат сезонни карти, ще могат да посетят мача безплатно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай