Има светлина в тунела за "Левски"

В понеделник ще започнат да изплащат заплатите, разкри Георги Тодоров

Има светлина в тунела за "Левски" | StandartNews.com

Доколкото разбирам в понеделник ще има някаква светлина за "Левски", ще започнат да се изплащат заплатите на момчетата. В никакъв случай ситуацията не е розова. Сега те са по-спокойни, защото вчера Сираков влезе в съблекалнята и им каза, че има някаква светлина. Вярват на Сираков. Надявам се да не подведат Сираков, защото ако го подведат и не се случи, това е краят на Левски", призна треньорът на "сините" Георги Тодоров след победата с 2:1 в контролата с Витоша тази вечер.

Той не скри, че е доволен от видяното, но тимът му е далеч от това, което очаква. 

"Доволен съм, разбира се, че съм доволен от мача. Исках да видя дали има промяна от монотонното темпо, в което играхме мачовете. Има промяна, но сме далеч от това, което искам. Трудно ми е да ви отговоря кои футболисти ще останат за първия мач. Надявам се другата седмица да има раздвижване", сподели Тодоров след срещата.

"Ако не беше Сираков, аз може би нямаше да се съглася да водя отбора. Ще бъда тук, докато нещата се стабилизират. Аз съм казал, че трябва да намери млад подходящ треньор. За мен най-добрият избор е Станимир Стоилов", каза още 64-годишният специалист. 

"Трябват ни централни защитници и хора в средата на терена. Ако Найджъл и Станислав Иванов останат ще решим проблемите в атака. Но са ни нужни централни бранители и в центъра на терена имаме нужда от хора. Имаме десет дни до мача с Берое. Дано има някаква промяна, за да направим конкурентноспособен състав. Следващата седмица ще решим за вратаря, защото Георги Георгиев ни изнедана с решението си. Ники Михайлов свали към 22кг, но има още какво да се желае. По време на тренировките виждам, че е изключително амбициран. Ще се радвам да се върне по начина, по който беше преди години. Той е важен за отбора. Добре се включиха юношите, но трудно може да стане с юноши. Ние си говорим за млади играчи, но при първия неуспех ще започнат критиките. Само с млади трудно ще стане. Станислав Иванов има проблем с крака, тренира два пъти днес. Имам уверението на докторите, че за първия мач може да е готов", разкри Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай