Гришо даде криле на Маша в Париж

Гришо даде криле на Маша в Париж | StandartNews.com

Българинът гледа успеха на любимата си от трибуните

Григор Димитров напълно опроверга слуховете за разлъка с Мария Шарапова, като седна на трибуните на "Ролан Гарос" и изгледа на живо победата й с 6:0, 6:0 срещу Паула Ормаечеа. 23-годишният хасковлия много рядко ходи на мачовете на любимата си и затова появата му на корта "Филип Шатрие" предизвика интереса на медиите. Освен това след шокиращата си загуба още на старта на надпреварата той намекна за лични проблеми, които накараха журналистите и феновете да дълбаят в посока за раздяла между двамата. Гришо предпочете да гледа двубоя на Цвети Пиронкова и Шарапова по телевизията и така прояви дипломатичност.

Подкрепата на българина направо даде криле на рускинята, която не само се класира за 1/8-финалите в Париж, но с тоталната си доминация се превърна във фаворит за трофея, още повече че световната номер едно Серена Уилямс вече е аут. "Да, все пак имам титли от всички турнири от Големия шлем, така че е нормално хората да имат високи очаквания към мен", заяви Маша.

Статистиката също говори в нейна полза - в досегашните си три мача Шарапова е загубила общо само десет гейма, седем от които срещу Пиронкова. Следващото препятствие пред нея ще бъде австралийката Саманта Стоусър, която е единствената друга, поставена в нейната четвърт на схемата. Мария има положителен баланс от 13 победи и само 2 загуби срещу Стоусър.

Италианец се перчи на нашия Григор

Фабио Фонини, който е спряган, че има връзка със своята колежка Флавия Пенета, коментира най-популярната двойка в света на тениса - Мария Шарапова и Григор Димитров. "Ние двамата изглеждаме по-добре, защото сме италианци," заяви Фонини пред "Екип". Плейбоят е известен и с това, че ходеше с красивата българка Светослава Симеонова. Родната манекенка, която работи на Апенините, и Фабио бяха заедно пет години. Фонини и Пенета дълго криеха, че са гаджета, но на няколко пъти бяха изловени да се забавляват заедно и да се подкрепят един друг на турнири и явно вече претендират, че са по-красиви от Маша и Гришо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай