Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома

Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома | StandartNews.com

Гриша Ганчев излезе бесен от Изпълкома два часа след началото на заседанието, провеждащо се на ул. Иван Асен II. Колегата му Петър Величков уточни: „Можехме да вземем решение, което да е брутално за българския футбол. Такова решение се взима много тежко", коментира на излизане от сградата на БФС един от членовете на Изпълкома Петър Величков.

„Търсим начин да оставим "Литекс" в А група", сподели друг от членовете на Изпълкома Данчо Лечков.

Очакваше се на днешния Изпълком да бъде взето решение дали "Литекс" да бъде върнат в А група, след изхвърлянето на ловчанлии от елита. Стана ясно само, че ще бъде създадена специална комисия, която да разгледа детайлно случая след Нова година. Така за момента клубът от Ловеч не е нито изваден от "А" група, нито върнат в нея. Комисията ще е от 9 члена, ще я оглави Мишо Касабов. Тя само ще даде становище, но крайното решение е на Изпълкома. Напомняме, че Дисциплинарната и Апелативната комисия се произнесоха негативно относно съдбата на "Литекс" в "А" група.

Боби Михайлов отказа да подаде оставка като президент на БФС, поискана му от "Левски", като дори захапа родния си клуб. Изпълкома не е обсъждал съдбата на ЦСКА. "Има си синдик, отбор", каза Боби Михайлов и отрече да има проблеми с Гриша Ганчев по темата. 

Иначе шефът на БФС призна, че положението с националния отбор е тежко. Той потвърди курс на тотално подмладяване на първия състав, воден от Ивайло Петев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай