Ганчев пита ЦСКА за сливане с "Литекс" в НДК

Ганчев пита ЦСКА за сливане с "Литекс" в НДК  | StandartNews.com

Ръководството на ЦСКА свиква събрание на всички привърженици на отбора от всички краища на страната. Събитието, което ще се проведе на 4 октомври от 11 часа в НДК в София, има за цел да се обединят всички "червени" фенове, за да се вземе общо решение за бъдещето на ЦСКА. Всъщност, втората точка е най-важна, научи "Стандарт". На Гриша Ганчев му е писнало от излизащите един по един борчове на ЦСКА и ще пита директно публиката дали застава зад обеднение с "Литекс". То може да стане факт още през зимата. Другият вариант е ЦСКА да продължи да съществува във "В" група, но ако ФИФА уважи молбата на ЦСКА, пратена през БФС, за спиране на дисциплинарните производства, докато в клуба има синдик.

Ето и цялото изявление на клуба.

"Скъпи Армейци,

Искаме да ви информираме, че на 04.10.2015 год. от 11:00 ч. Ръководството на ЦСКА организира общо събрание на всички фенове от цялата страна, което ще се проведе в Зала 1 на НДК. Всички официални фен клубове, фракции и милеещи за червената идея привърженици, са добре дошли.

Точка 1 от дискусията ще бъде обединяването на всички организации и сплотяването на червената общност, а втора точка ще бъде насочена изцяло към вземане на решение за бъдещето на ЦСКА. Очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай