Тити на гости при Божков. Какво си казаха за Левски?

Сираков не може да намери нов изпълнителен директор за клуба

Тити на гости при Божков. Какво си казаха за Левски? | StandartNews.com

Собственикът на акциите на Левски Наско Сираков не може да намери нов изпълнителен директор за клуба, твърди "Тема Спорт". По данни на изданието Сираков е предложил поста на две имена, но всички са отклонили офертата от боса на "сините".

Двете имена, на които Сираков е предложил поста на изпълнителен директор, остават неназовани. Както е известно, Сираков реши да отстрани Ивайло Ивков от поста след неразбирателство между двамата, а сега трябва да се намери негов заместник.

На практика Ивков все още се води изпълнителен директор на клуба, тъй като името му е вписано в Търговския регистър. Той заяви, че ще изпълнява тази длъжност, докато името му не бъде заличено от регистъра. По-рано се появиха информации, че Сираков може да предложи поста на Даниел Боримиров или Венцислав Димитров.

Нова среща с Васил Божков

Междувременно президентът на баскетболния Левски Константин Папазов преразказа любопитен разговор, който е водил с бившия финансов благодетел на футболния клуб Васил Божков. Тити гостувал на Божков в Дубай за два дни, като бил в компанията на хазартния бос по 5-6 часа на ден, пише Актуално.

Васил Божков твърди, че е похарчил 20 млн. лева за година в Левски, като сега е в положение да има финансови претенции към клуба. Той обаче на няколко пъти заяви, че няма да търси и стотинка от "сините", а същото е заявил и пред Тити.

Божков е подчертал, че докато Папазов и Наско Сираков са в Левски, той не би търсил нищо от клуба. Именно Тити взе акциите от бившия собственик на Левски, за да ги даде след това на Сираков.

"Разговорите ни бяха човешки, знам кой му се е обадил да му каже "Не ги давай на Тити", не му се сърдя. Акциите са на Левски все пак. Отидох и водих много дълги разговори, по 5-6 часа на ден. Той ми каза: "Тити, знаеш, че не съм поискал нито от тебе, нито от Наско нищо", каза Тити пред gerena.bg.

"Аз съм изхарчил 20 милиона за годината, в която бях в Левски. С ясната амбиция, че искам да спра тази хегемония на Лудогорец, с ясната амбиция, че аз съм левскар, че мога да си го позволя и че ще го постигна. Няма нищо, което не съм постигал в живота", добави още той.

"За всички изхарчени пари, които са за текущи разходи, не искам една стотинка. И няма да поискам стотинка, докато сте ти и Наско. Но ако дойде богат собственик, най-нормалното е да поискам това, което съм изчистил, за да функционира Левски правилно", допълни Тити Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай