Домусчиев: Идва ред на "Партизан"

Тайната на "Лудогорец": Кисело мляко и танци

Домусчиев: Идва ред на "Партизан" | StandartNews.com

София. Шефът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев полетя в облаците след класиката 3:0 срещу "Слован" във 2-я предварителен кръг в Шампионската лига. Сега на пътя на "орлите" се изправя сръбския "Партизан" с Иван Иванов. "Бях много притеснен", започна Домусчиев. "И все пак, това, което направихме, си е сбъдната мечта. Следващата такава е да отстраним "Партизан". Всичко зависи от треньорите и футболистите. Ние като собственици ще дадем всичко от себе си. Имаме дълга и равностойна скамейка.

Искам да благодаря на Георги Дерменджиев и целия треньорски екип. Гошо подреди състава и избра най-подходящите футболисти. В тандем с останалите треньори направиха наистина чудо. Преобразиха отбора за 2-3 дни", добави Домусчиев. Веднага след последния съдийски сигнал Домусчиев скочи на крака в ложата и извика "А сега кой е евроидиотът?". Това бе в отговор на критиките след загубения в последните минути първи мач в Братислава. "Ще взимаме футболисти, които не са случайни", завърши босът на шампионите.

Преди мача пък феновете на "орлите" се надъхаха с Панаира на киселото мляко. В центъра на Разград дефилираха танцови състави от цял свят. Парадът се водеше от група от Аржентина, а освен това имаше представители на Бразилия, Италия, Индия, Русия, Турция и България. Феновете на гостите също изгледаха панаира, който продължава до днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай