Ски хотел №1 на България с нова награда

Кемпински в Банско взе приза за "Най-добър спа център" у нас

Ски хотел №1 на България с нова награда | StandartNews.com

Луксозният спа център на ски хотел №1 на България "Кемпински хотел Гранд Арена Банско" отново бе избран за „Най-добър спа център на хотел в България” от Световните спа награди 2019. Тазгодишната гала церемония по връчването на наградите се състоя в Армани Хотел Дубай, в Обединените Арабски Емирства. Отличени бяха победители в следните категории – най-добър спа център на хотел, най-добра спа дестинация, най-добър спа дизайн, най-добър спа круиз, най-добра детокс програма, най-добър еко спа център и най-добър медицински спа център. Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията  в продължение на 16 седмици. Експерти от световната спа индустрия, спа лидери, туроператори, медии и спа потребители от цял свят гласуваха за марките, които считат, че са се представили отлично през последните 12 месеца. Пълният лист на победителите може да бъде намерен на https://worldspaawards.com/winners/2019.

 

Многократно награждаваният Кемпински Хотел Гранд Арена Банско притежава един от най-големите и добре оборудвани спа центрове в региона, напълно реновиран през пролетта на 2018г. Спа центърът от ново поколение е известен с огромното си разнообразие от сезонни процедури, автентични тайландски масажи и модерни съоръжения. С обща площ от 1,200 кв.м., центърът разполага с 13 масажни кабинета, дизайнерска арома парна баня, четири различни вида сауни, лакониум, два екзотични приключенски душа, уникална снежна стая, специално обособена зона за дълбок дигитален релакс, леден фонтан, денонощен фитнес център, един вътрешен и два външни басейна, открит детски басейн и вътрешно и външно джакузи. В реномирания спа център гостите могат да се насладят и на изключително популярната и предпочитана от бразилската футболна легенда Неймар - Normatec система за бързо възстановяване на крака, която се използва след упражнения за подобряване на притока на кръв и ускоряване на възстановяването. Модерният СПА център разполага и със специалната технология за възстановяване на тялото BEMER, която е любимата на австрийския ски състезател и петкратен шампион на Световната купа Марк Жирардели. Устройството осигурява специфична импулсна електромагнитна терапия за увеличаване на кръвообращението и е идеален за почти всеки – от активния спортист до подрастващите деца. Kempinski The Spa е известен още с ексклузивните си козметични линии St. Barth с изцяло натурални съставки от знаменития Карибски остров Сейнт Бартс и Arbū с 97% българско органично розово масло. Единственият Kempinski The Spa в страната се управлява съвместно с най-бързо развиващата се световна спа компания Resense Spa S.A. заедно с общо около 50 Кемпински спа центъра по света.

 

По повод на спечелената награда, Генералният мениджър Кристиан Руге коментира: „За нас е голяма чест да бъдем избрани за Най-добър спа център на хотел в България за четвърти път. Това е втората от световните награди, която печелим досега тази година. В началото на месец юни хотелът бе отличен за  Най-добър лайфстайл хотел на България за 2019г. от Световните туристически награди. Всички тези награди са много важни и ценни за нас, тъй като се присъждат от нашите партньори и гости и ние ще направим всичко възможно, за да надхвърлим техните очаквания.”

Световните спа награди донесоха успех на още няколко Кемпински спа центъра. “The Merchant of Venice SPA“ в San Clemente Palace Kempinski, Италия спечели наградата за „Най-добър спа център на хотел в Европа“, както и за „Най-добър спа център на хотел в Италия 2019“. Cinq Mondes Spa в Emerald Palace Kempinski Дубай е най-добрият дневен спа център в Близкия Изток. Титлата за „Най-добър спа център на хотел в Йордания 2019“ грабна спа центърът на Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea, а за „Най-добър спа център на хотел в Куба 2019“ - Spa Albear на Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana. Спа ценърът на Çırağan Palace Kempinski Istanbul бе избран за „Най-добър спа център на хотел в Турция 2019“, а на Kempinski Hotel Bahia за „Най-добър спа център на хотел в Испания 2019“. Още четири Kempinski The Spa грабнаха отличието за „Най-добър спа център на хотел за 2019г.“, а именно спа центровете на Kempinski Hotel Fuzhou в Китай, Hotel Indonesia Kempinski Jakarta в Индонезия, Grand Hotel Kempinski Riga в Латвия и Kempinski Hotel Corvinus Budapest в Унгария

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 2 от ДП /2019-2020/ ДК наказва ПФК Локомотив гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2019/2020/ – ДК наказва  ПФК Берое гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2019/2020/ – ДК наказва  ПФК Славия гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай