Димитър Пенев гост на Kamenitza Фен Купа в Хасково

Димитър Пенев гост на Kamenitza Фен Купа в Хасково | StandartNews.com

Хасково. Треньор №1 по футбол на ХХ век Димитър Пенев ще е ВИП гостът на регионалния полуфинал на Кamenitza Фен Купа в Хасково през уикенда. Мачовете ще се проведат на Градския стадион.

Сборен отбор от представители на медиите в града ще се изправи в демонстративен мач срещу специална селекция от екипа, стоящ зад най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Дербито ще се проведе веднага след планираното за 12.00 ч. в събота официално откриване, като момичетата на Фен Купа обещават да подкрепят организаторите и да разконцентрират противниковия отбор до след последния съдийски сигнал.

Емоциите на Градския стадион няма да съпътстват само демонстративния мач – освен това дерби ще се изиграят още 64 мача от обновената игрова схема с групова фаза и директни елиминации, а в неделя по обяд ще стане ясно кой тим ще вдигне хасковската Фен Купа и заедно със своя подгласник ще продължи в битката за спечелване на пътуване до Рио.

Голямата награда в тазгодишното 11-то издание на Kamenitza Фен Купа още тази есен ще пренесе националните шампиони чак в Бразилия, а заедно с тях ще отпътува и още една компания. Всеки фен около терените има шанса да спечели мечтаната футболна екскурзия и да я сподели с още двама приятели, като единственото необходимо условие е да покаже малко футболни умения на платформата „Извърви пътя до Маракана" и да има късмет, когато Трифон Иванов официално тегли името на щастливеца по време на Големия финал през септември.

Мачовете на Градския стадион ще започнат точно в 09.00 ч. и ще продължат до късния съботен следобед (22 юни), като дербитата от елиминационната фаза ще се играят от 9.00 до 13.00 ч. в неделя (23 юни). Игрите за публиката ще бъдат постоянно на разположение на феновете, като заслуга за наградите имат и корпоративните партньори в тазгодишното издание на Kamenitza Фен Купа - Аdidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай