"Червен" шамар с 8 гола за "Левски"

"Червен" шамар с 8 гола за "Левски" | StandartNews.com

София. ЦСКА тегли здрав бой на "Левски" по пътя към титлата на турнира за ветерани. "Червените" отнесоха 8:1 вечния съперник. С по два гола за "армейците" се отчетоха Методи Деянов и Светослав Петров, а Владимир Манчев заби хеттрик. Едно попадение за "сините", които бяха доста по-възрастни от съперниците си, успя да върне Емил Велев.

Финалът срещу "Витоша" (Бистрица), чийто треньор бе Бойко Борисов, се реши с дузпи. Борисов хвърли доста нерви на тъча, но неговите играчи стигнаха само до 3:3 в редовното време. Треньорът на вратарите в националния отбор Йордан Йорданов се превърна в герой за ЦСКА. Жан хвана две дузпи и сам реализира от бялата точка за 4:2. "Представих се добре като треньор. Играхме силно, загубихме на дузпи. Имаме претенции към ЦСКА. Отборът им не бе съставен от ветерани. Двама от играчите бяха под 35 години. Печелим служебно, но няма да разваляме турнира", обяви Борисов и похвали "Лудогорец".

"С новата формула на първенството се получиха интересни мачове. Да не се пропуска и един прекрасен "Лудогорец". Не само пишат история, но играят футбол, по който другите да се равняват", каза още Бойко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай