Бургер парти за "Барселона"

Бургер парти за "Барселона" | StandartNews.com

В "Барселона" напълниха коремите след историческия требъл. Нападателното трио Лео Меси, Луис Суарес и Неймар реши да похапне бургери в знак на успеха. Звездите си направиха селфи от рейса на отбора, с който обикаляха по улиците на града и показаха трите купи на над 67 000 души. По интересен бе начинът, по който тримата се сдобиха със сандвичите. Фенове на "Барса" им ги хвърлиха, а Неймар показа котешки рефлекс и ги улови всичките. Бразилецът едва не изпадна от автобуса. Той така се бе провесил от края му, за да се докосне до привържениците, че рязък завой едва не го прати на земята. Хавиер Масчерано пък изгоря на слънчеви очила. "След това парти в рейса трябваше да се мажа със слънцезащитен крем", написа защитникът в "Туитър". Първият чилиец, печелил Шампионската лига, Клаудио Браво пък събра очите на съотборниците си, като изпи 3 бутилки шампанско. Резервният страж обаче показа, че носи на алкохол и добре балансираше върху автобуса.

Шествието на "Барса" не мина без инциденти. 23 души постъпиха в болница с различни оплаквания. Повечето от тях се бяха били с полицията, която първоначално не им даваше да припарят до рейса на любимците им. 7 души са задържани, след като са се опитали да разбият и ограбят магазин за бижута. Все пак привържениците на "Барса" отново доказаха, че не са от най-интересните, след като рядко пяха и пуснаха само няколко конфети в чест на шампионите.

Обвиниха Камора за драмата с билетите

От УЕФА скочиха на неаполитанската мафия за драмата с билетите на финала в Шампионската лига. Около 5000 фалшиви пропуска изтормозиха някои ВИП гости и по-заможни фенове. Притежатели на ментета нахлуха при тях и настана истинска каша. Дълго време стюардите проверяваха всеки и с мъка изгониха натрапниците. Според източници от Нион именно неаполитанската мафия е направила фалшивите пропуски и ги е продала солидно на богаташи. От УЕФА обявиха, че няма да компенсират хората, тъй като те не се смятат за виновни в случая. Все още обаче обвиненията им към Камора са безпочвени, тъй като липсват доказателства кой точно е направил фалшивите пропуски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай