Бразилки луднаха по комшиите ни

Бразилки луднаха по комшиите ни | StandartNews.com

Гърците подгряват в ресторант с парти за Кацуранис

Гръцките футболисти подлудиха бразилките. В допитване на телевизия Globo фенките във Форталеза дадоха висока оценка на комшиите. Вратарят Орестис Карнезис оглави класацията по красота. Тройката на симпатягите допълниха Сократис Папастатопулос и нападателят на "Селтик" Йоргос Самарас. "Орестис е номер едно", възкликна пред микрофона дори репортерката на медията. "Избирам Самарас, има гъста коса и особено излъчване", споделиха някои от интервюираните. "Сократис е моят бог. И мама го харесва", каза друго момиче.

Южните ни съседи подгряха с купон за решителния мач с Кот Д'Ивоар. Момчетата на Фернандо Сантош отпразнуваха рождения ден на Костас Кацуранис. Играчът на ПАОК навърши в събота 35 г. По този повод гърците за първи път напуснаха ресторанта на официалния хотел и спретнаха порти в близко заведение. Там отборът изпя на своя съотборник "Happy Birthday", Костас духна свещичка и си пожела здраве и победа днес. Повечето футболисти се надяваха празникът да им донесе преминаване напред на световното. Най-оригинален бе Самарас: "Пожелавам след 15 години синът ти да подпише с "Барселона".

Днес гърците ще търсят задължителна победа срещу Кот Д'Ивоар - и то с разлика, за да се класират. Южните ни съседи имат само 1 точка, колкото и Япония. "Самураите" обаче играят с класиралия се Колумбия. За момента в най-добра позиция за второто място е Кот Д'Ивоар. Африканците имат 3 т.

Японски бек става покемон

Десният защитник на Япония Атсуто Учида е приел да участва в новия сезон на анимационния сериал "Покемон". Бранителят на "самураите" ще дублира новия герой във филма Уши. "Това е много по-трудно, отколкото да играеш футбол. Много съм щастлив, че мога да участвам. Винаги съм бил голям фен на Покемон и главно на Пикачу", каза Учида пред "Japan Today". "Ако хората не ме помнят като национал на Япония, то със сигурност ще ме знаят като гласа на Уши. Както е известно, най-известният покемон - Пикачу, е талисман на японския национален отбор. В момента в Токио навсякъде се продават кукли на животното с екип на "самураите".

Отборът на съдиите е световен шампион

Цонко Цонев, кмет на Каварна

Смело може да се каже, че отборът на съдиите е номер 1 на това световно първенство. Те спечелиха толкова точки, че са недостижими на върха. Реферите са направо безобразни. Повечето отбори спечелиха или загубиха точки заради тях. Видяхте какво стана на мача на откриването между Бразилия и Хърватия. Видяхте и отменения гол на Босна. Това са само част от грешките.

Иначе за днешните мачове какво да кажа - гвоздеят определено ще е Италия - Уругвай. Този як сблъсък ще е на живот и смърт. Който бие, се класира, но аз мисля да заложа на южноамериканците. В другия мач Англия вероятно ще бие Коста Рика, защото вече са освободени психически.
Другата група "С" мисля да си я спестя. Мачовете ще са доста скучни. Колумбия ще излъже Япония на контраатаки, а Гърция и Кот Д'Ивоар също няма да предизвикат голям интерес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай