Божинов избухна мощно в Сърбия (ОБЗОР)

Божинов избухна мощно в Сърбия (ОБЗОР) | StandartNews.com

Новата звезда на "Партизан" Валери Божинов избухна с попадение и две асистенции в първия кръг на сръбското първенство. "Гробарите" надвиха "Металац" с 4:0, а 29-годишният български нападател блестя над всички останали. Той заби попадението си в 31-та минута, с което направи резултата 3:0. Преди това бившият играч на "Ювентус" даде голови пасове на Живкович в 16-та и Абубакар в 21-та минута, които реализираха първите два гола в срещата.

"Радвам се за гола, но се надявам, че ще е само първият от многото. Много съм изморен, защото е доста топло и не съм в оптимална форма. Искам да покажа на всички, че не съм свършил за футбола. За да стане това, трябва да играя постоянно и да вкарвам", сподели Валери. Другият българин в състава на "черно-белите" Иван Бандаловски пропусна двубоя заради контузия. Логично именно Божинов е основна тема за медиите в обзора на мача на "ЮНА".

"Има няколко килограма отгоре и му липсва бързина, за да играе в най-добрите първенства на Европа, но класата си е класа. Както казват феновете - играта му е ясна", пишат от "mondo.rs". След силните си изяви нападателят не изневери на себе си и побърза да се похвали със снимки в "Инстаграм". Те бързо се превърнаха в хит и събраха хиляди харесвания от феновете на "гробарите". Във вторник "Партизан" гостува на грузинския "Дила Гори" в мач-реванш от квалификациите на ШЛ след победа с 1:0 в първата среща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай