БФС с конгрес в началото на 2014 година

БФС с конгрес в началото на 2014 година | StandartNews.com

София. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви на пресконференция днес, че футболната ни централа ще проведе конгрес през януари или февруари 2014 година.

„Конгрес ще има в края на януари, най-късно до средата на февруари. Всички спекулации, които бивши футболни деятели пускат по медиите, нямат никакво основание", каза Михайлов. Той визира съдебните дела, които Христо Порточанов води срещу БФС.

„Аз като президент, Изпълкомът и самата организация спазват законите на България, така че чакаме решението на съда. Забавянето на конгреса е заради господина, който пуска жалбите. Най-късно средата на февруари ще проведем конгрес", допълни Михайлов.

Михайлов даде пресконференция по повод предстоящата церемония за "Футболист на годината", заедно с представителите на ТВ 7

"Имаме неща за довършване и затова ще се кандидатирам за още един мандат, ако не ме изберат, приключвам сега", допълни шефът на съюза, който се закани на клубовете, отказващи да пускат свои състезатели в националните отбори.

"Това, което се случи с младежите, не е сериозно. Предвижда се освен 10 000 лева глоба и отнемане на точки - включително и при непускане в юношеските национални гарнитури. Явно съм прекалено добър. Не беше сериозна цялата тази ситуация. Всички допуснахме грешки и ще се поучим от тях", каза още шефът на БФС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай