Betway не посочва изявен фаворит за втория мач на Байер и Аталанта

Първата среща в Италия завърши с победа с 3:2 на бергамаските

Betway не посочва изявен фаворит за втория мач на Байер и Аталанта | StandartNews.com

Байер Леверкузен посреща в четвъртък от 19:45 часа българско време Аталанта в среща реванш от осминафиналите на Лига Европа.

Седмица по-рано двата тима сътвориха истинско голово зрелище в Бергамо, където Аталанта спечели с 3:2 и си осигури гол преднина преди решаващия двубой в Германия. Според анализаторите на Betway българия възможностите и на двата отбора са почти равностойни.

В двубоя „аспирините“ бяха първите стигнали до попадение (Арангуис 11`), след което обаче домакините направиха пълен обрат. Малиновский изравни, а Муриел вкара още два, давайки солиден аванс на бергамаските. В 63-ата минута Диаби вкара втори гол за Байер, съхранявайки надеждите на своя тим за класиране напред във втората по сила клубна надпревара в Европа.

В последния си мач Аталанта не успя да пречупи опашкаря в Серия „А“ Дженоа и двата тима завършиха наравно – 0:0. Докато за „грифоните“ точка срещу тим от Топ 6 е добре дошла в битката за оцеляване, бергамаските няма как да са доволни от представянето си, тъй като конкуренция за челната шестица не липсва. Седмият Рома има същия точков актив, а Фиорентина е със само две точки по-малко.

Сега обаче тимът на Джан Пиеро Гасперини ще трябва да се концентрира върху сблъсъка с Байер, който не се очертава да е никак лек. „Аспирините“ претърпяха и поражение от Кьолн в първенството и сега ще са крайно мотивирани не само да се върнат на пътя на победите, но и да продължат похода си в Лига Европа.

Букмейкъра Betway Bg показва почти изравнени сили за двубоя на „Бай Арена“ – коефициент за победа на Леверкузен от 2.25 срещу 2.80 за италианците. Равенство след 90 минути игра е оценено с 3.60. Тук може да се възползвате и от комбинацията на букмейкъра – победител в мача и двата отбора да отбележат. С оглед на развоя в първата среща, вероятността отново да видим голов спектакъл не е никак малка. Победа на Леверкузен и гол/гол ви носи умножение на залога по 3.75, а успех на Аталанта и гол/гол е с коефициент 4.50.

Ставката на Бетуей България за положителен резултат за Байер през първото полувреме и в края на мача е с 3.50, докато Аталанта да води на почивката и да спечели мача е 4.50.

Ако пък смятате, че резултатът от първия мач може да се повтори и Аталанта да спечели пак с 3:2, то тук коефициентът е 19.00. Победа с 3:2 за Байер е със ставка 17.00.

Припомняме, че английският букмейкър е най-новият на българската сцена, а като такъв осигурява много добри коефициенти, както и отлични оферти. Betway бонус за нова регистрация ще ви донесе до 100% от 200 лева депозит в категория Спорт.

За да получите своя стартов бонус от Бетуей е необходимо първо да направите регистрация на сайта на букмейкъра, а първият ви депозит трябва да е минимум 10 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай