Бербатов: Готви се фалшив конгрес!

Той призова да има истински такъв

Бербатов: Готви се фалшив конгрес! | StandartNews.com

Димитър Бербатов призова за бърз извънреден конгрес, тъй като редовен такъв може да бъде манипулиран в полза на досегашния дългогодишен ръководител.

"Търговският регистър отказа да впише Борислав Михайлов отново като президент. Това трябва да говори достатъчно на цялата футболна общественост - как определени хора пак нерeглементирано се опитаха да извъртят нещата в своя полза! Но в този случай не им мина номерът! 

Да се спре и с внушенията, че УЕФА щяла да наказва България за вмешателство на държавата в БФС. Какво направи държавата? Обяви, че с това ръководство на футболната централа няма да работи. Къде е вмешателството? 

А и всички помним как Михайлов и други членове на Изпълнителния комитет изрично споделиха публично, че не е имало политическа намеса, всички бяхме свидетели, а ако някой не помни, всички телевизии пазят архиви - онзи ден даже ги даваха!

Всъщност как държавата да иска да работи с този БФС, когато парите, дадени от нея за футбол, потъват и се изразходват непрозрачно!?

Истината е, че, за съжаление, от УЕФА явно са видели накъде отиват нещата и това доведе до изключването на президента от Изпълнителния комитет на УЕФА преди 2 години!

Затова хората от ръководството трябва да върнат извънредния конгрес веднага! А не да се чака редовният... Защо? Защото, ако се чака до февруари, това е достатъчно време, за да се направи организация за манипулиран конгрес и за натиск и заплахи върху клубовете как и за кого да гласуват!", написа Митко Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай