Баскетболна легенда е с коронавирус

Кевин Дюрант е диагностициран със заразата

Баскетболна легенда е с коронавирус | StandartNews.com

Вълната от коронавирус, която залива света, удари отново в НБА, след като стана ясно, че цели 4-ма баскетболисти на Бруклин Нетс са дали позитивен резултат на тест за болестта, а един от тях е Кевин Дюрант, гръмнаха медиите в САЩ. 

Първоначално от клуба обявиха информацията без да споменават имената на играчите, но след това популярната платена платформа за спортна журналистика "The Athletic" потвърди, че Дюрант е един от заразените. Пред медията той е потвърдил информацията и е заявил, че се чувства добре

Това е най-голямото име в баскетбола, а и изобщо в спорта, дало положителен тест за коронавирус до момента. Интересен факт е, че той изобщо не е играл през настоящия сезон, но в последните седмици беше близо до отбора, включително и на пейката за последните мачове на Нетс в НБА, преди да бъде прекратена лигата заради заплахата от коронавирус.

В момента в НБА се подготвят за продължителна забрана да се играе, като се очаква сезонът да се доиграе през лятото, ако изобщо се появи такава възможност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай