Антон Велков застава начело на Марек

Антон Велков застава начело на Марек | StandartNews.com

София. Бившият треньор на Локо София, Черноморец и Миньор поема Марек. Атон Велков потвърди новината пред "Гонг". Той ще бъде представен на отбора в понеделник, а на другия ден стартира подготовката на дупничани.

"Отдавна се бях разбрал с ръководството на Марек в лицето на изпълнителния директор Иво Паргов. Чакахме единствено развитието по избора на селекционер на младежкия национален отбор. Имам уверението, че проблемът с лиценза ще бъде решен и отборът ще играе в елита", каза Велков.

"Високопарните изхвърляния са ми чужди. Ясно е, че целта на Марек е да оцелее в А група. Това може да стане само със сила, воля и характер. Ще се държим скромно. В отбора ще играят само българи, да говорим за чужденци е несериозно. Футболистите, които са минали през битките във В и Б група, ще бъдат запазени. Усилията им няма да останат недооценени. Естествено, ще има и попълнения. Със сигурност ще има нови имена и заради изискването за дублиращ младежки отбор до 21 години", каза още бъдещият треньор на Марек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай