Агитката: Между нас и Мъри зее бездна

Агитката: Между нас и Мъри зее бездна | StandartNews.com

Тъжно е, но между привържениците на "Ботев" и настоящото спортно-техническо ръководство зее огромна бездна, която надали някога ще бъде запълнена. Това написа фенклубът на "канарите", "кървящ" от бездушната игра на "Герена".

"В събота следобед бяхме подложени на истинско унижение", гласи декларацията, "В събота следобед честта на "Ботев" беше погазена. Обидата дойде от отношението към този исторически сблъсък, от превръщането му в поредната безсмислена среща", твърди са "бултрасите" дори след като Цветан Василев заяви подкрепата си за Мъри Стоилов и щаба му.

Доказан съм, отвръща Стоилов

"Няма пред кого да се доказвам във футбола или на който и да е клуб, защото съм го направил. Силните думи каза пред NEWS7 треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов, " Не съм от хората, които се кълнат във вярност, а го показвам с делата си. Ще стоя в "Ботев", докато собственикът реши", заяви още Мъри, въпреки че "бултрасите" го освиркаха още на "Герена". Той сподели, че и в "Левски" заварил началото на проект, но в "Ботев" бонус е инвестицията в базите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай