"Левски" се изправя срещу Локо (София)

 "Левски" се изправя срещу Локо (София) | StandartNews.com

София. "Левски" приема Локомотив (София) тази вечер. Двубоят е от третия кръг на футболния шампионат и ще се играе стадион „Георги Аспарухов". Мачът започва в 20.00 часа и ще се предава пряко по ТВ 7. 

Треньорите на двата отбора Пепе Мурсия и Димитър Васев обявиха стартовите си състави за мача.

"Левски": Стефано Кунчев, Веселин Минев, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Радослав Димитров, Роаман Прохазка, Мигел Бедоя, Георги Сърмов, Владимир Гаджев, Антонио Аниете, Валери Домовчийски.

Локомотив (София): Божидар Митрев, Камен Хаджиев, Александър Бранеков, Елтон дош Рейш, Антонио Ливраменто, Еретон Джилио-Том, Иво Иванов, Ламжед Шехуди, Румен Трифонов, Владислав Романов, Даниел Генов.

Съдия на мача е Цветан Кръстев.

"Очаквам да направим всичко възможно и ако може да спечелим 3 точки на "Герена". Мисля, че е напълно постижима тази цел, нищо гръмко. Ако се представим добре, ако всички се хвърлим здраво в мача, мисля, че няма да има никакъв проблем. Честно казано аз не се притеснявам. А и наистина не съм гледал нито един мач на Левски от началото на сезона". Това заяви пред ТВ 7 футболистът на Локомотив (София) Александър Бранеков малко двубоя със "сините". 

"С течение на годините се опитвам да се контролирам. Преди бях доста по-емоционален. В крайна сметка футболът е една игра. Всеки един футболист, който е подготвен кондиционно и има някакви качества, няма да има затруднения да играе в нашето първенство. Мисля, че ние направихме една доста добра подготовка. Лично аз се чувствам добре физически, влизам свеж в мачовете, а това е най-важното. Левски е голям клуб и който и да отсъства от отбора, трябва да има адекватен заместник. Така че дали ще отсъства Валери Божинов, дали Домовчийски, дали Гаджев, това няма да се отрази на играта на Левски", допълни Бранеков.

Крайният защитник на "Левски" Пламен Крумов съюо коментира двубоя с Локомотив (София) пред ТВ 7. "Това е сериозен противник, все пак е столично дерби. Плюс това всеки играе не на 100, а на 200% срещу Левски. Всеки футболист иска да се докаже срещу нас, така че лесен мач няма и много добре го знаем това нещо. Срещу всеки съперник трябва да подхождаме с нужното уважение и на терена да излизаме за победа. За съжаление това ни убягва за момента, но съм сигурен, че нещата ще се получат", обясни той.

На въпрос дали срещата ще е по-специална за него, тъй като е юноша на "железничарите", той отговори: "Не може да има сантименти. Вече 10 г. съм професионален футболист, изиграл съм много мачове, така че няма. Просто имам едно голямо уважение към Локомотив (Сф). Все пак те са ми дали шанс да изиграя първите си срещи и искам да им кажа едно голямо благодаря", каза още Крумов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай