9 от 9 за Багата

Българският боец с кървав успех над Лошата новина

9 от 9 за Багата | StandartNews.com

София. Благой Иванов продължава да мачка на ММА ринга. Багата надви американеца Кийт Бел в галавечер в Пенсилвания, организирана от веригата "Белатор".

Това бе 9-а победа от 9 срещи за софиянеца, който се завърна едва преди два месеца, след като миналата година беше брутално наръган в гърба при свада. Мачът с Бел, известен с прякора Лошата новина, не започна никак добре за българина. Иванов отнесе няколко удара и беше свален на земята след коляно и дясно кроше. Съперникът разкървави носа на Багата и отвори рана под дясното му око. 3,59 минути след началния гонг американецът обаче бе принуден да се предаде, след като бе заключен от нашия боец.

След двубоя Иванов призна, че е получил тежък удар с коляно.

"Важното е, че успях бързо да се съвзема и затова съм доволен. Гледам напред. Хубаво е, че все още нямам загуба, защото това внася респект. Поздравявам семейството си и моите фенове", каза Багата.

Тази година той няма повече мачове. Веригата, в която се състезава, приключва сезона. Иванов възнамерява да се върне в България и да си почине около празниците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай