Еквадор с точка срещу Нидерландия, но с огромно нещастие!

За кого вероятно приключи световното първенство

Еквадор с точка срещу Нидерландия, но с огромно нещастие! | StandartNews.com

Нидерландия и Еквадор завършиха наравно 1:1 във въжен втори мач от групата си на световното първенство.

Така двата отбора имат по 4 точки , но "лалетата" в третия кръг играят с аутсайдера Катар, докато Еквадор го чака тежък мач със Сенегал.

Началото на двубоя се оказа повече от оптимистично за нидерландците. Още в десетата минута Коди Гакпо откри резултата, в първата по-сериозна атака за мача.

203 сантиметра се оказаха решаващи за това мрежата на Нидерландия да остане суха в 32-ата минута! Андрийс Ноперт внимателно следеше изявите на Енер Валенсия,и не допусна изненада от удара му.

Първото полувреме можеше да приключи при равен резултат, но гол на Пересиадо беше отменен поради засада.

Но съперничеството между двата тима се върна в начална позиция, след като Еквадор успя да изравни почти веднага след почивката. Познат голмайстор - Енер Валенсия!

ГРЕДА ЗА ЕКВАДОР! Отбелязаният гол подейства благотворно върху еквадорското самочувствие и съвсем малко раздели южноамериканците от пълния обрат в 58-ата минута.

Звездата на Еквадор Валенсия обаче се контузи тежко и вероятно ще приключи участието си на Мондиала! Това безспорно развали настроението на южноамериканците, въпрвеки задоволителния резултат в срещата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай