Пиратка убила 8-годишното дете?

Най-умното и най-доброто дете в квартала, плачат съседите от квартала

Пиратка убила 8-годишното дете? | StandartNews.com

Пиротехническо средство е убило 8-годишното дете в Мездра. Това е водещата версия за смъртта на момченцето, което е внук на бившия депутат от БСП Тома Томов /партия "Рома"/.

ВИЖ ОЩЕ: Извънреден брифинг утре за убитото внуче

8-годишното дете бе намерено мъртво на улица в Мездра с огромна рана на шията. Веднага е било откарано в болница, но лекарите само констатирали смъртта му. Заради раната на врата лекарите в първия миг помислили, че става въпрос за ухапване от куче. Прегледът обаче показал, че раната е резултат от избухнало пиротехническо средство, прекъснало жизнено важни артерии. За какво точно става въпрос, ще е ясно утре сутрин, когато се очаква брифинг на полицията по случая.

Сигналът за трагичния инцидент е подаден минути след 17 часа на телефон 112. По данни на полицията по тялото на детето няма следи от насилие. Не става въпрос за убийство, а за нещастен случай.

Най-умното и най-доброто дете в квартала, винаги поздравяваше – любезно, възпитано, каза пред бТВ съсед. Родителите на детето, афектирани от случилото се, се спречкали с дошлите на място медици, но до ескалация на напрежението не се е стигнало.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай