Четвъртък,

Кметът на Кула положи клетва за трети мандат

От: Стандарт -
Кметът на Кула положи клетва за трети мандат
A
A
A

"След този тържествен акт по полагане на клетва, Вие встъпихте в своите нови правомощия и отговорности. През следващите 4 години ще имате онази сила, от която зависи развитието и просперитета на вашата община. Защото във ваши ръце е бъдещето й, и отговорността за това как ще живеят хората и в каква посока ще се развива Кула". Това каза областният управител Албена Георгиева, която ръководи тържествената сесия на Общински съвет-Кула. На нея се падна честта символично да предаде кметската огърлица на избрания за трети мандат кмет на община Кула д-р Владимир Владимиров, който днес тържествено положи клетва и встъпи официално в длъжност.

„През следващите 4 години отново ще се стремя да бъда кмет на всички граждани на общината, независимо от тяхната партийна принадлежност. През предстоящия мандат ще разчитам на вас, жителите на Кула, ще разчитам на новоизбраните общински съветници, ще разчитам на помощта на Правителството. Нека всички заедно да работим за една още по-хубава община, за привличане на инвестиции, за разкриване на нови работни места, за да можем след 4 години да се поздравим с постигнати успехи“, каза в  приветствието си кметът на Кула д-р Владимир Владимиров.  
    
На тържественото заседание положиха клетва 11 общински съветници. През следващите четири години работата на Общински съвет-Кула ще ръководи отново Димитър Цанков.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички