Цветанов откри обновен стадион в Земен

Цветанов откри обновен стадион в Земен | StandartNews.com

Когато има стадиони и спортни площадки, това е допълнителна възможност за развитие на малките общини и най-вече стимул местните хора да останат и да обикнат още повече родното си място. Това заяви зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на обновен стадион в град Земен. Спортният комплекс беше ремонтиран с безвъзмездно финансиране в размер на около 4 милиона лева по проект чрез Програмата за развитие на селските райони – 2007-2014 г. Цветанов преряза лентата заедно с областния управител на Перник Ирена Соколова и кмета на Земен Димитър Сотиров.

Това е европейската солидарност. Да развиваме всички региони и да можем да отговорим на очакванията на хората, каза още Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ облече спортния си екип и направи две обиколки на стадиона заедно с децата от местните футболни отбори. На събитието присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска, заедно с всички кандидати на ГЕРБ за кметове в областта. Официалната програма по откриването на спортния комплекс, който освен футболен терен, има и лекоатлетическа писта и басейн с олимпийски размери, завърши с празнична заря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай