Спират водата за часове в столицата

Спират водата за часове в столицата | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в петък, съобщиха от преслужбата на дружеството. 

 Ето и разписанието: 

На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на площад „Руски паметник" Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Генерал Скобелев" от ул. „Лайош Кошут" до пл. „Руски паметник"
по бул. „Генерал Едуард Тотлебен" от ул. „Шандор Петьофи" до пл. „Руски паметник"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бузлуджа" №1.

На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Д-р Г.М.Димитров" жк. „Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Никола Габровски" от бул. „Д.р Г.М.Димитров" до ул. „Никола Габровски" №102А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Габровски" пред хотел „Вега".

На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Трепетлика" с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Трепетлика", ул. „Гъбешница"
по ул. „Беликата" от ул. „Гъбешница" до ул. „Трепетлика"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трепетлика" кръстовището с ул. „Беликата".

На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Перла" вилна зона „Драгалевци лифта" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Перла" и по ул. „Крайречна" от ул. „Мавровец" до ул. „Крайречна" №56

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перла" ъгъла с ул. „Крайречна".

На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Коста Георгиев" кв. „Орландовци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Ген. Коста Георгиев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свързочник" ъгъла с ул. „Ген. Коста Георгиев".
На 17 юли 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свързочник" кв. „Орландовци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Свързочник" от ул. „Ген. Коста Георгиев" до ул. „Железопътна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свързочник" ъгъла с ул. „Железопътна".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай