Шофьори прегазиха трима пешеходци в Казанлък

Шофьори прегазиха трима пешеходци в Казанлък | StandartNews.com

Стара Загора. Трима пешеходци са били потрошени на улицата в Казанлък от забързани шофьори. За автопризшествията, които са станали в понеделник, съобщиха днес от полицията.

 

Най-драстичен е случаят с две жени, които са били пометени от лек автомобил „Сеат Кордоба", докато пресичали зебрата на кръстовището на ул. „Петко Стайнов" с булевард „23-ти Пехотен шипченски полк". При завой наляво припряната шофьорка С.С. /47 г./ не пропуснала двете пешеходки да минат и ги блъснала. От удара едната – А.М. /59 г./, е получила фрактура на гръден прешлен и е настанена в каазанлъшката болница за лечение. Другата пострадала - М.Т., също на 59 години, се отървала с натъртване на десния глезен и уплаха. Според полицията шофьорката на „Сеат"-а е била „чиста" зад волана - пробата за употреба на алкохол била отрицателна.

 

Друг пешеходец, А.А. /65 г./, пък е бил блъснат на казанлъшката ул. „19-ти февруари" от неизвестен автомобил, докато тикал велосипеда си край банкета. Той бил съборен от преминаваща покрай него кола с неустановена марка. Велосипедистът е откаран в спешен център в града, където е установено, че е с пукнат череп и комоцио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай