Съд за 8 пияни шофьори в Пиринско

Съд за 8 пияни шофьори в Пиринско | StandartNews.com

Великденските празници не минаха без провинили се шофьори, седнали пияни зад волана на колите си. 8 водачи ще бъдат изправени на съд, заплашва ги до година затвор за шофиране в нетрезво състояние. 31-г. мъж от село Баня е хванат на улица „Христо Ботев" в Разлог да кара лек автомобил „Опел" с наличие на 1,73 промила алкохол в издишания въздух.

29-годишен водач от белишкото с. Дагоново е спипан в съседното село Краище да шофира същата марка кола с наличие на 1,74 промила алкохол. Благоевградски полицаи заловили 29-г. джигит с „Деу Леганза" и с наличие на 1,26 промила алкохол. Посред нощ е задържан в Петрич 26-г. петричанин, който управлявал „Ауди" с наличие на 1,25 промила алкохол.

На улица "Яне Сандански" в Разлог е заловен 27-г. мъж от село Годлево, който карал лек автомобил „Рено" с наличие на 1,53 промила алкохол. 37-г. жител на село Илинденци е хванат да шофира „Фолксваген Голф" с наличие на 1,78 промила алкохол в издишания въздух. 24-г. шофьор от бобошевското село Слатино е спипан на КПП – Бело поле от полицаи да кара „Фолксваген Голф" с наличие на 1,79 промила алкохол.

58-г. благоевградчанин е задържан в село Клисура с рекордни нива на промилите алкохол за почивните дни – 2,80. Той шофирал лек автомобил „Форд Фиеста". Срещу всички провинили се са образувани бързи производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай