Пияници нападнаха кметска среща

Пияници нападнаха кметска среща | StandartNews.com

Бургас. Двама пияници са нападнали кметска среща, на която били трима селски управници от община Созопол. Инцидентът станал миналата нощ в кръчмата в село Росен, която е собственост на тамошния управник Иван Динев.

Същия ден всички селски кметове от община Созопол провели в заведението традиционната си месечна оперативна. Разотишли се надвечер с изключение на тримата кметове на Росен, Крушевец и Зидарово. Първенците останали да се почерпят, но компанията им била неприятно изненадана от двама местни бабаити. Около 22,30 часа в кръчмата пристигнали двама тридесетгодишни мъже. Кметът и собственик на заведението Динев ги помолил да напуснат с обяснението, че има частно парти.

Пийналите бабанки обаче влезли с шутове, твърдо решени да си допият. Докато кметовете се карали с неканените гости, единият от тях извадил нож и се опитал да намушка кмета на Крушевец Иван Иванов. Той обаче избегнал удара с бърз скок. В крайна сметка селските управници успели да избутат навън нападателите, залостили здраво вратата и повикали полиция. Двамата побойници са установени, но се укриват, съобщиха от полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай