Отхвърлен Ромео се обеси от ревност

Отхвърлен Ромео се обеси от ревност | StandartNews.com

Варна. Отхвърлен Ромео увисна на въжето, след като разбрал, че няма шанс любимата му жена на отговори на чуствата му. Трупът на варненеца Георги Нанков е бил открит в мазето на къщата, в която живеел на бул. "Съборни" 30. Според съседи  той сложил край на живота си от луда ревност.

Мъжът работел като нощна охрана в частна фирма, а фаталното решение взел, докато любимата жена, с която делял общ покрив, била в Търговище. Георги изпитвал дива ревност към приятелката си, което довело до влошаване на отношенията им и тя дори мислела да го напусне.

Мъжът обаче я заплашил преди време, че ако го изостави, ще се обеси или ще скочи от Аспаруховия мост. Тялото му било намерено от приятелката му  след прибирането й вкъщи и от единия от синовете му. Те се разтършували, след като не го открили в жилището. В сутерена, където нямало пуснат ток, Георги висял на примка, а въжето било закачено на кука за тавана.

На масата в кухнята потресените близки открили предсмъртна бележка, в която той казва, че много обичал приятелката си и си взема сбогом с нея. Георги дори написал часа, в който се готви да се обеси – 22.00. От прокуратурата коментираха, че не разполагат с информация мъжът да е с психични проблеми.

Както агенция Стандарт Нюз писа, двама варненци се обесиха през последните дни. 30-годишният мъж бе открит от съпругата си. Той използвал колан, за да се самоубие. Христо Х. бил безработен от септември миналата година, но е възможно да е имало и друга причина да вземе фаталното решение.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай