Направиха фоторобот на мъжа, откраднал такси с клиент

Направиха фоторобот на мъжа, откраднал такси с клиент | StandartNews.com

Велико Търново. Полицията във Велико Търново разпространи фоторобот на мъжа, който открадна такси заедно с клиента преди няколко дни. Апашът се издирва на територията на цялата страна. Търсеният мъж е на видима възраст около 30 г., висок около 170 см., с тъмна къса коса и тъмна кожа, с набито телосложение.

Полицаите искат съдействие от гражданите, които го познават или имат информация за самоличността и местонахождението му, да сигнализират на тел.112 или 062/62 01 51 или в най-близкото управление на МВР.

Анонимността на всеки, който помогне с данни за издирваният мъж, е гарантирана, казват от полицията.

Екшънът се разигра в понеделник преди няколко дни когато издирваният задигна такси заедно с клиента от бензиностанция в старата столица. Крадецът успял да измине около 20.50ч. По това време в полицейското управление в старата столица е получен и сигналът от 66-годишен столичанин, шофьор на такси, че спрял на бензиностанция на ул. "Магистрална", за да зареди. Той оставил пътника в колата и влязъл в бензиностанцията, за да плати. През това време
внезапно от намиращи се в близост храсти изскочил непознат мъж, на около 30 г., висок около 170 см., с набито телосложение, мургава кожа и тъмна къса коса, качил се на шофьорското място, заплашил пътника да мълчи и потеглил в посока към Варна.

Впоследствие завил по Южен пътен възел и продължил към град Гурково. Малко след отбивката за Дебелец загубил контрол над автомобила, излязъл от пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. След това изоставил автомобила и избягал в неизвестна посока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай