Глобиха баща и син за обиди към полицаи

Глобиха баща и син за обиди към полицаи | StandartNews.com

Баща и син от Гоце Делчев ще платят глоба от 500 лева за арогантно отношение към полицейски служители, постанови районният съд в града. Те показали неуважение към полицаите след скандал за неправилно паркиран автомобил. Разправията станала на 26 февруари в района на кооперативния пазар в общинския център. Бащата и синът му към 1100 часа паркирали товарен камион „Пежо Партнер" на завой, където има знак, че паркирането и спирането са забранени. Дежурен автопатрул забелязал нарушението, но водачът не се стреснал при вида на униформените и им казал, че отива за пет минути до близкия магазин. След това се върнал заедно с баща си Иван А. Полицаите обаче търпеливо чакали и потърсили личните документи на шофьора, за да му съставят фиш.

Когато униформените връчили глобата на водача, той невъзмутимо им заявил: „Избършете си задника с фиша".
Полицаите му разпоредили да влезе в служебния автомобил. Бащата обаче се развикал: „Махни ги тия, трябва да вървим". Крайно изнервеният мъж продължил да ругае и обидил единия полицай: „Мърльо с мърльото, ти ще ми кажеш какво да правя".

Полицаят хванал възрастния мъж за ръката, но бил изблъскан. В съдебна зала двамата признаха вината си и съжалиха за поведението си. Те ще платят парична глоба от 500 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай