Двама шофьори и пешеходка в болница след катастрофи

Двама шофьори и пешеходка в болница след катастрофи | StandartNews.com

Три тежки катастрофи с трима ранени станаха във вторник в Пиринско. 51-годишната Т. Г. от с. Ваклиново пътувала рано сутринта с лек автомобил „Сузуки Витара" по пътя от с. Кочан към с. Жижево. Поради несъобразена скорост на заскрежен участък от шосето загубила контрол над колата, която излязла от пътното платно и се забила в крайпътна канавка. Дамата зад волана е настанена в ортопедично отделение на МБАЛ „Иван Скендеров" – Гоце Делчев с фрактура на прешлен, без опасност за живота.

Млад шофьор пък катастрофира на улица „Стара Планина" в Разлог. 20-годишният С.С. карал лек автомобил „Пежо 206", но навлязъл в насрещната лента и блъснал движеща се в същата посока пешеходка, която пада на земята и си удря главата. Пострадалата е транспортирана до ФСМП-Разлог и е настанена в хирургично отделение на болницата с натъртвания по тялото и контузия в областта на главата, без опасност за живота. Пробата за алкохол в издишания от водача на автомобила въздух е отрицателна.

Привечер във вторник катастрофирал 67-г. К.Т. от разложкото с. Елешница, който управлявал лек автомобил „ВАЗ 21011". Пенсионерът загубил контрол и возилото се забило в крайпътен скат. След направен медицински преглед пострадалият водач е настанен в хирургично отделение с комоцио, без опасност за живота. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай