Черен понеделник- още 1 загинал на пътя

Черен понеделник- още 1 загинал на пътя | StandartNews.com

Мъж на 55 години от Петрич загина в тежка катастрофа на път 109 в понеделник сутринта. Трагичният инцидент е станал към 05:52 часа, когато в РУ-Сандански е получен сигнал за обърнат лек автомобил в района на разклона за град Мелник. Веднага на място са изпратени екипи на пълицията и на Спешен център.

Пристигналите на място полицейски служители са установили, че лек автомобил „Мерцедес", шофиран от 55-годишен водач, е катастрофирал и се е преобърнал в ската край пътното платно. Шофьорът на колата не е ползвал обезопасителен колан и е изпаднал от возилото, което го затиснало и това се оказало фатално за него.

Мъжът издъхнал под собствената си кола. В лекия автомобил е пътувал и друг мъж, който е с леки наранявания и без опасност за живота. Транспортиран е за преглед в МБАЛ „Свети Врач" в Сандански.

По случая е образувано досъдебно производство. Най-вероятната причина за произшествието е несъобразената скорост на мерцедеса и изгубеният контрол от страна на водача над управлението му.

Стандарт Нюз припомня, че по-рано днес стана друга тежка катастрофа- край Кнежа, в посока град Искър. Снощи пък трима загинаха при авто меле в Прохода на Републиката. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай