Плачи решил да напусне за 2 дни

Плачи решил да напусне за 2 дни | StandartNews.com

София. Бившият вече селекционер на националния отбор по волейбол Камило Плачи взел тежкото решение да си подаде оставката за два дни. "Не е важно защо го направих, важното е, че се случи", заяви италианският треньор пред TV7. Той сподели, че засега няма конкретни професионални планове за себе си.

"Прибирам се в Италия, ще почивам и ще наблегна върху здравословните си проблеми. Преди един месец имах три оферти, но въобще не ги разгледах, защото се бях съсредоточил върху работата си в България", каза Плачи. Според него Пламен Константинов е много добър треньор и няма нужда от обяснения, за да влезе в ритъм. Ако Гибона му поиска съвет, винаги е готов за разговор.

Първият състав на женския ни национален тим вече е в Екатеринбург, където днес започва един от най-силните турнири при дамите - за Купа "Борис Елцин". Тази година в състезанието ще участват отборите на домакините от Русия, България, Япония, Доминикана, Казахстан и Холандия. Шестте състава са разделени в две групи по три, като нашите са в поток "В" с Япония и Казахстан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай