Зодията определя менюто ни

Телците ще трябва да се откажат от едно от най-големите изкушения

Зодията определя менюто ни | StandartNews.com

Според астролозите зодиакалният знак, към който принадлежим, определя не само характера ни, но и какво трябва да е менюто ни. 

Представителите на зодия Овен нека да похапват повече агнешко месо и сезонни плодове. Те трябва да са много внимателни с лютите храни. Добре е да избягват и солените ястия.

Телците пък е желателно да консумират телешко месо, домати и червени плодове. За жалост обаче ще трябва да се окажат от едно от най-големите изкушения – пържените картофи.

В менюто на Близнаци е хубаво да присъстват ядки, кайсии, броколи и карфиол. Но ще трябва да се сбогуват с обработените храни, кафето и всички сладкиши с рафинирана захар.

За Раците е важно да хапват грозде, зеле и морски деликатеси. Солените и мазни храни са противопоказни за представителите на тази зодия, както и тестените изделия.

Лъвът нека набляга на дивечово месо и зеленолистни зеленчуци. Да внимава с яйцата, сиренето, кашкавала.

Девата пък по възможност трябва да консумира повече ядки, нахут, боб, кайсии. Мазните меса не са препоръчителни. От време на време не е зле да преминава и на вегетарианска диета.

Везните следва да включат в менюто си най-вече плодове и зеленчуци, като избягват мазното месо. Същото се отнася и за газираните напитки.

Скорпионите нека похапват повече дини, тиквички, риба. Да внимават с подправките, защото могат да раздразнят стомаха. Да не прекаляват и с млечните продукти.

За Стрелците би било полезно, ако хапват фурми, кисело зеле, печени кестени. Колбасите и сладкишите обаче са най-големият враг.

За Козирозите сезонните плодове и зеленчуци също са най-полезен вариант. Добре е да ограничат консумацията на печени ядки, особено ако са обилно осолени. Да внимават и с алкохола.

Шоколадовите изделия и кафето вредят най-много на представителите на Водолей. Добре е да наблягат на морската храна и цвеклото.

Рибите да се фокусират на орехите, морските деликатеси, зелените плодове и зеленчуци. Нека избягват храните с мая, соленото и мазното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай