Драма в Бургас! Защо закопчаха популярна диджейка

Взеха и BMW-то й

Драма в Бургас! Защо закопчаха популярна диджейка | StandartNews.com

Колата на DJ Златина Димитрова беше иззета в Бургас. Тя е била проверена от полицаи и дрегерът за наркотици показал, че кралицата на хауса има наличие на дрога в кръвта.

Атрактивната бургазлийка е била спряна за проверка в района на блок 53 в жк. „Изгрев“. Полицейски служители от Пето РУ са я тествали за употреба на наркотични вещества, като устройството отчело наличие на кокаин и метамфетамин.

Димитрова е била зад волана на бял баварец, кабриолет, който след посочените наркорезултати, ще бъде поредната интересна придобивка в автопарка на ОДМВР-Бургас. Известната бургазлийка е била задържана за срок до 24 часа.

DJ Златина Димитрова е добре позната сред любителите на електронната музика. За нея се знае, че дълги години е работела като танцьорка в Испания, но през последните лета се наложи у нас като най-дивата и атрактивна DJ-ка.

Междувременно Златина Димитрова обясни, че е болна и приема лекарства, които според нея са повлияли на дрегера.

„Повече от 5 дни съм с гнойна ангина и съмнения на бронхопневмония. Организмът ми е пълен с ибупрофени, аналгин, парацетамон и антибиотик Аугментин. Не се чувствам добре. Нещо повече – баба ми, която живее в блок 53 в жк. „Изгрев“, е също в тежко здравословно състояние, заради което се наложи да я посетя и да й донеса лекарства и храна – вчера, около 14 ч. Тогава, на улицата до блок 53, бях спряна за проверка, при което дрегерът отчете наличието на въпросните вещества. Не съм оказвала никаква съпротива, само заявих, че настоявам да дам и кръвна проба, което направих веднага. По съвет на адвокат, дадох кръв и в независима лаборатория. За съжаление обаче случаят с мен вече беше оповестен във Флагман.бг“, каза тя.

Малко по-късно Златина пусна в социалната мрежа и резултатите от теста на независимата лаборатория, който показва, че тя не е употребила никакви наркотици. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай